Tutustumispäivät ja alkeiskurssit

Tervetuloa tutustumaan purje- ja SUP-lautailuun koko perheen voimin!

Ota mukaan märkäpuku tai urheiluvaatteet. Seuralta saat lainaksi pelastusliivit.
Pirkkalan Pursiseura, Turrin venesatama

13.5. klo 13-16.00
15.5. klo 11-13.00
16.5. klo 11-13.00

Tutustumispäivä on maksuton

Alkeiskurssit:

Alkeiskurssit: Pirkkalan Pursiseura järjestää touko-kesäkuun aikana. Alkeiskurssin tavoite on, että nuori osaa mennä turvallisesti vesille, purjehtia myötä- ja vastatuuleen, kasata ja purkaa varusteet. Nuori ymmärtää myös tuulta ja turvallisuuteen liittyvät seikat.Tavoitteena on, että nuori, kurssin suoritettuaan on riittävän taitava aloittamaan harrastuksen omalla tai seuran laudoilla. Tavoitteena on myös luoda seuralla yhteisö harrastuksen pariin ja nuoret pääsevät lautailemaan yhdessä omalla ajallaan ja seuran organisoiduissa tapahtumissa. Seuralla järjestetään jatkossa purjelautailu-leirejä ja tapaamisia, joissa tutustutaan Suomen seurojen muihin lautaileviin junioreihin. Kurssilainen voi lainata seuran pelastusliivejä ja märkäpukuja on lainaksi joitakin kappaleita.Yhdelle kurssille otetaan vain 5 osallistujaa. Näin opetus on henkilökohtaista ja turvallista.

Kouluttaja: Tuija Anttila

Suomen Windsurfer Liitto ry:n virallinen koulutusohjaaja
Pirkkalan Pursiseuran junioritoiminnan vastuukouluttaja
Fysioterapeutti