Seuran jäsenyys purjelautailijoille

Seuran tarjoamat vaihtoehdot purjelautailijoille:

Yhteiskäyttölautojen kausimaksu junioreille pysyvästi puoleen hintaan


Tarkemmat tiedot eri jäsenyysvaihtoehdoista:

Rikausmaton käyttöoikeus:

Käyttöoikeuden Turrin sataman rikausmattoon voit lunastaa maksamalla yllä mainitun käyttömaksun seuran tilille. Maksu oikeuttaa käyttämään rikausaluetta kauden loppuun saakka.

Saaja: Pirkkalan Pursiseura
Tilinumero: FI69 4503 0010 5487 11
Kirjoita tilisiirron viestikenttään: Rikausmatto 2024

Etenkin kesän ajan satama on usein ruuhkainen, joten pyritään pitämään autot mahdollisuuksien mukaan kauempana. Pysäköinti muille kuin purjelautajäsenille ensisijaisesti Turrintien ja Kivirannantien reunassa, sekä matonpesupaikan pysäköintialueella silloin kun se ei ole pesijöiden käytössä. Ethän kuitenkaan pysäköi Pursitien varteen, jotta ei tukita ajoväylää varsinkaan isommilta tienkäyttäjiltä.

Purjelautailija jäsenyys:

Pursiseuran purjelautailijajäsenenä voit hyödyntää useita vain jäsenille kuuluvia etuja ja pääset mukaan mukavaan harrastajaporukkaan. Liittyessäsi seuran purjelautailijajäseneksi saat käyttöösi seuraavat edut:

  • Turrin rannan rikausmaton & pukukopin
  • Vain seuran jäsenille varatun pysäköintialueen
  • SPV:n (IF) tapaturmavakuutuksen ja muut liiton edut kuten jäsenlehden.
    • Vakuutus kattaa purjelautailun (vedessä & jääkelkalla), wing foilauksen, eFoilin ja leijalautailun. 
    • Vakuutus on voimassa myös kuvattuun toimintaan välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Suomessa, sekä samoin edellytyksin tilapäisesti ulkomailla enintään 3 kk ajan.

Lue lisää SPV:n eduista ja vakuutuksesta alla olevasta linkeistä:

https://spv.fi/teema/jasenedut/

https://www.if.fi/henkiloasiakkaat/jarjestot/spv/jasenvakuutukset/ryhmatapaturmavakuutus

https://www.if.fi/globalassets/fi/pdf/liitot/spv-tapaturmavakuutustodistus.pdf

Yhteiskäyttöön hankittujen välineiden lainaaminen:

Seuran väline valikoimaan kuuluu 4 kpl Windsurfer LT -purjelautoja, WindSUP- lauta, sekä jo perusteet hallitsevalle harrastajalle sopiva Tahe Techno 160D ja AV Boards Chubby 137. Chubbyn kanssa on mahdollista harjoitella myös foililla ajamista ja siihen tarkoitukseen käytettävissä on SAB Foilin 1550 cm2 aloittelijaystävällinen freeride foili. Windsurfer LT on nykyaikaan päivitetty versio alkuperäisestä 1970-luvulla suurta suosiota saavuttaneesta Windsurferista ja nykyään sillä kilpaillaan myös kansainvälisesti yksityyppiluokassa. Pituutensa ansiosta lauta toimii erinomaisesti SUP-lautana tyynempinä päivinä. 

Välinekontista löytyy Windsurferien purjeiden (5,7 m²) lisäksi myös muita kokoja (4.0m², 3.2m², 6,9m²). Lisäksi käytettävissä on muutamia kelluntaliivejä, märkäpukuja, kypäriä, SUP meloja ja säädettävät trapetsinarut. Yhteiskäyttöön hankittuja välineitä saat lainata maksamalla hinnaston mukaisen käyttömaksun ja osoittamalla käyneesi lajin alkeiskurssin tai osaavasi jo purjelautailun perusteet.

Omien välineiden säilyttäminen:

Omia välineitä on mahdollista säilyttää seuran kontissa hinnaston mukaista korvausta vastaan riippuen vapaiden lautapaikkojen määrästä. Yli 80cm leveän laudan kanssa kannattaa ennakkoon varmistaa mahtuuko se sille varattuun välikköön, laudan päälle jää noin 20cm tilaa jota voi hyödyntää purjeen, maston ja muiden välineiden säilyttämiseen.