Jäsenyyden maksut

Liittymis- jäsen- ja laituripaikkamaksut 2021

Liittymismaksu 100 euroa

Liittymismaksuun sisältyy liittymisvuoden jäsenmaksu.

Jäsenmaksut

Varsinainen jäsen 35 euroa
Perheenjäsen 10 euroa
Juniori jäsen alle 15 v 5 euroa
Kannatusjäsenmaksu 100 euroa

Jäsenmaksu sisältää Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenmaksun sekä jäsenen rekisteröidyn veneen katsastamisen touko- kesäkuussa Turrissa tai lähistöllä.

Laituripaikkamaksut Avainpantti 40 euroa

2.0 m 140 euroa
2.5 m 175 euroa
3.0 m 210 euroa
3.5 m 245 euroa

Laituripaikkamaksu määräytyy laituripaikan leveyden mukaan, 7.0 euroa alkavaa 10 cm kohden. Paikkojen leveys on aisojen väli keskeltä keskelle. Katsastamattoman, katsastuksen piiriin kuuluvan (rekisteröidyn) veneen venepaikkamaksu on 14 euroa alkavaa 10 cm kohden. Päättyneen vuoden katsastus määrää seuraavan venepaikkamaksun. Uuden venepaikan tuolloin hankkineita ei korotettu maksu koske.

Rantapaikkamaksut

Seuran jäsenille 30 euroa
Seuraan kuulumattomille 100 euroa

Säilytysmaksut

Veneen talvisäilytys parkkipaikalla 75 euroa
Trailerin kesäsäilytys parkkipaikalla 75 euroa
Trailerin säilytys takaparkkipaikalla jäsenmaksulla

Liput ja viirit

Perälippu 54*33 cm 30 euroa
Perälippu 72*44 cm 35 euroa
Veneen omistajan viiri 35 euroa

Seuran perälippuja ja viirejä saa katsastajilta. Veneen katsastaminen on edellytys seuran perälipun käyttämiselle.

Laituripaikkajonoon pääsevät vain seuran jäsenet. Laituripaikkojen varaamisen takia laskut pyritään saamaan liikkeelle siten, että eräpäivä olisi helmikuun paikkeilla. Jos laituripaikkamaksua ei suorita viitenumerollaan eräpäivään mennessä, menettää paikkansa ja siirtyy varausjonon viimeiseksi.

Venepaikkasopimuksen valvontavuoron laiminlyönnin maksu on 200 euroa.