Kauden 2021 valvontavuorojen varaaminen

Hei!

Valvontavuorokalenteri on toimitettu nyt sataman valvoitakoppiin, ja se on siellä maaliskuun ajan.Venepaikan haltijat voivat käydä varaamassa ja merkitsemässä kalenteriin oman valvontavuoronsa.Viikot 26-27 on varattu tuurausta tarvitseville. Kopissa on päivystys kahtena tiistaina 16.3 ja 30.3 klo 15 alkaen muutaman tunnin ajan, jotta ilman avainta olevat pääsevät varaamaan vuoronsa.Varaamatta jääneet vuorot jaetaan seuran toimesta niille venepaikkalaisille, jotka eivät maaliskuun aikana ole itse vuoroaan varanneet.

Ystävällisin terveisin

Valvontavuoro ja venepaikkasopimukset kesälle 2021

Turrin sataman valvontakopissa pidetään varauskirjanpitoa käsillä omaehtoiseen kesän valvontavuoron merkitsemiseen maaliskuun ajan. Kopissa on päivystys kahtena tiistaina, 16.3. ja 30.3. klo 15 eteenpäin, jotta myös ilman avainta pääsee vuoronsa varaamaan. Samoina aikoina on mahdollista allekirjoittaa uusia venepaikkasopimuksia, mikäli paikkoja vapautuu.

Ulkopuoliset veneluiskan käyttäjät!

Pysäköinnissä on noudatettava liikennemerkkejä. Sataman koko alueella on kielto aallonmuodostuksesta. Naapureiden vesialueet kuuluvat pihapiireihin, eli et mene sinne.

Saattolaiturin yksityiskäyttö on sallittu, huomioi muutkin käyttäjät. Esimerkiksi kotieläinten uittaminen on sallittu. Satama-alueen liiketoiminnallinen käyttö ilman seuran etukäteen myöntämää lupaa on kielletty.

—————————————————

******************************************

******************************************

Terveisiä Turrista 15.1.2020

Turrin järjestyksessä toinen EU-tuella rahoitettu hanke, Turri-2 on saatettu päätökseen:
Septityhjennyspumppu on palvellut yhden kauden verran ja auttanut myös Nokian veneilijöitä heidän omansa ollessa pois käytöstä. Toivotamme kaikki tulijat tervetulleeksi ja etenkin sataman edustan aallonmuodostuskiellon huomioivat venekunnat. Niilonsaareen saatiin pitkään toivottu kulkuyhteys syksyn vaihtuessa talveksi. Tulevana kautena kävelylaiturille lisätään vielä valot. Nähtäväksi jää pysyykö reitti ehjänä ja siistinä. Toivottavasti vanhemmat ohjaavat rakkaita teinejään, ettei muunlainen ohjaus johda käräjätupaan.

Pysäköintialuetta on laajennettu ja tasoitettu. Jotta myös huippusesongin aikana kaikki mahtuvat, on noudatettava joitakin sääntöjä. Säännöt voivat juuri sinun pysäköidessäsi tuntua turhilta, noudata silti. Tärkeimpänä muutoksena halutaan luiska ja rakennusten vieret pitää tyhjänä. Se helpottaa traileriveneiden laskua, kunnan vedenottoa ja jätekuljetuksia. Trailereita ei saa enää jättää lähimmälle pysäköintialueelle, vaan se on pelkästään autoille. Maansiirto on tehty jäsenistön kustannuksella, joten heidän on lupa pysäköidä ilman aikarajaa, kun taas vierailijoille tarjotaan aikarajoitettu pysäköinti.Kauden aikana seurataan pärjätäänkö suosituksilla, vai pitääkö itseämme kiusata jatkossa pysäköinninvalvonnalla.

Ei anneta edellämainitun uhkailun viedä veneilyn iloa. Kausi on seuran kolmaskymmenes. Tehdään siitä yhdessä mukava huomioimalla turvallisuus, ympäröivä luonto ja kanssaveneilijät. Syyskokouksen hyväksymän toimintasuunnitelman mukaan satamaa on tarkoitus entisestään vielä parantaa.

Veneilyterveisin,
Kommodori

………………………………………………………………………………………….

MISTÄ APUA VESILLÄ ? pirkanmaa.meripelastus.fi